Pomoc z nebies
Anjeli sú naši pomocníci v každej oblasti života. Tieto svetelné bytosti môžete vyvolať obyčajnou, ale vrúcnou modlitbou. Anjeli sú jedni z najskúsenejších bytostí, aj preto by sme ich rady a varovania mali počúvať. Cítite občas akési okamžité zvýšenie energie, alebo sa znenazdajky rozplačete, ani neviete dôvod? Práve vtedy vás možno zasiahla milosť a nekonečná láska vášho anjela.

Alexandra Bikárová je anjelská terapeutička, z centra zdravia a krásy SANNY, ktorá sa venuje už dlhé roky anjelskej terapii profesionálne na základe medzinárodne uznávaného certifikátu Charlesa Virtue. „Anjelská terapia je otvorenie sa duchovnému svetu a prijatie anjelov do svojho života. Veľa ľudí si začína konečne uvedomovať, že to nesúvisí s náboženstvom alebo vierou, ale že anjeli sú akýsi poslovia vesmíru, ktorým odovzdávame naše starosti, bolesti a nezdravé spôsoby myslenia.“

 

Anjeli nežiadajú slávu, nemusíte sa im klaňať. Boli vám poslaní od Boha, aby vám pomáhali. Anjeli vždy konajú z lásky. Keď máte strach, bojíte sa o život, zavolajte na pomoc Archanjela Michaela. Zasiahla vás ťažká choroba? Poproste o pomoc Archanjela Rafaela. Zapáľte si doma veľa sviečok, kúpte anjelom biele kvety, ktoré tak milujú a zo srdca poproste o pomoc.

Anjeli nemajú ego
"Neposudzujú nás, vidia skrze naše všetky zlé stránky hlbšie do pravej čistoty našej duše," hovorí terapeutička. "Sú pripravení kedykoľvek pomôcť, ale nesmú prekročiť prah, musíme ich požiadať. Zobrazujú sa nám v takej forme, akú my najlepšie vieme prijať, naozaj sa neroztvoria len tak nebesá, ale môžeme zrazu cítiť zmenu tlaku vo svojej blízkosti, ak sme senzibilnejší, alebo počuť anjelský chór a pritom hudba okolo nás nie je pustená, cítiť neznámu vôňu, vidíme farby, v anjelskej prítomnosti sa vždy cítime dobre."

Dávajú nám znamenia a uistenie, že sú stále pri nás, a to pierkami, mincami, opakujúcimi sa číslami, slovami, ktoré počujeme náhodne. Neposudzujú nás, nehnevajú sa na nás, chápu naše ľudské ego. Najjednoduchší spôsob ako sa s nimi spojiť sú anjelské karty. 

 

Prihovárajte sa anjelom, ale nečakajte, že sa zrazu otočí Zem, otvorí sa nebo a vyšle svetelný lúč ako v rozprávke. Všetky anjelské energie sú pre väčšinu ľudí skutočne neviditeľné. Ich silu a účinky začnete pociťovať veľmi rýchlo. Ako sa hovorí: „Začnú sa diať zvláštne veci."

Autor: Bea